SPA – Tervis Pärnu/Tallin

Pärnu kallas Estlands ”sommarhuvudstad” och ligger ca 13 mil söder om Tallinn. Traditionen som kurort leder oss tillbaka till tidigt 1800-tal, men staden anlades redan på 1200-talet och bjuder på en särpräglad charm. Förändringen och moderniseringen har tagit fart efter 1989. Det märks inte minst på de gamla ”sanatorierna” som blivit moderna wellness-anläggningar.

Reseinformation

Datum


31 maj till 8 juni 2020

Vid fullbokad resa kan du ändå fylla i formuläret så att du hamnar på vår väntelista om någon skulle avboka.

DAG 1 Söndag 31 maj

Vi startar vår resa från Östersund kl. 07.00 och åker mot Stockholm. Under dagen gör vi stopp för fika och lunch. På eftermiddagen når vi Stockholm och vårt fartyg M/S Viktoria som avgår från Värtahamnen kl. 17.30. Vi samlas för att äta en gemensam middag bestående av ett härligt smörgåsbord. Vi har reserverat bord till 1:a sittningen som är kl. 17.00.

DAG 2 Måndag 1 juni

Frukost serveras på båten innan vi angör Estnisk mark. Efter att ha tagit oss igenom terminalen, står vår buss utanför och väntar. Det är dags att åka vidare de ca 13 milen ner till slutmålet Pärnu och Tervis Hotel o Hälsospa. Här kommer vi nu att tillbringa de närmaste dagarna.....

DAG 3-7 Tisdag 2 juni till lördag 6 juni

Vårt hälsocenter heter Tervis, som betyder hälsa på estniska. Här erbjuds professionell kurortsbehandling och exempel på olika behandlingar som massage, undervattensmassage, paraffin-ozokeritbehandling, gyttjeterapi, saltkammare, ultraljudsterapi, magnetterapi och vattengymnastik. SPA-paketet innehåller läkarundersökning samt 2 till 3 behandlingar om dagen.

Tervis är unikt på grund av sin mångfald. Här hittar du det mesta, bekväma dubbelrum, bar, café, gymnastiksal, livsmedelsaffär, souvenirbutik, simbassäng och bastu. På hotellets kulturcentrum ordnas på kvällstider konserter där olika internationella artister uppträder. Dessutom ordnar hotellet programkvällar, temadagar & utställningar.

Du kan även vandra längs den kilometerlånga sandstranden (ligger ca 1 km från hotellet) och i de vackra parkerna runt omkring eller ta en promenad in till stadens centrum.

DAG 8 Söndag 7 juni

Efter frukost på hotellet tackar vi för oss och åker till Tallinn. Här har Du lite fri tid som Du disponerar efter egna önskemål. Kl. 18.00 avgår M/S  Baltic Queen från Tallinns hamn. Nu har vi ytterligare en trevlig kväll framför oss. Vi börjar med att, återigen, njuta av det härliga smörgåsbordet kl 17.30 och sen kanske beskåda kvällens show.

DAG 9 Söndag 8 juni

Vi tar farväl av vår fina båt som åter lagt till i Värtahamnen (kl. 10.15). Nu går färden norrut. Även på hemresan gör vi stopp för en fika och för lunch. Vi beräknas vara tillbaka i Östersund kl. 19.00.


Pris per person:

8.995:-

Enkelhytt utsides + enkelrum: 1.485:-
Avbeställningsskydd (frivilligt): 300:-

Förbehåll: Valutaförändringar utanför vår kontroll

Detta ingår i resan:

Två nätter i 2-bädds utsideshytt ToR
Två lyxfrukostar och två smörgåsbord inkl. dryckombord. (öl, vin alt. vatten)
Sex nätter på Hotell Saanatorium Tervis med helpension
Läkarkonsultation
2-3 behandlingar/dag under hotellvistelsen
Dryck ingår ej vid måltiderna på hotellet.
Reseledare kommer att åka med på resan.

OBS! PASS krävs för att resa till Estland!

Resevillkor

Läs våra resevillkor »

Intresseanmälan resa

Här kan du göra en intresseanmälan för denna resa. Fyll i och skicka formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och stämma av att alla uppgifter stämmer och sedan boka din resa åt dig.

  • 1. Resmål & beställare
  • 2. Resenärer
  • 3. Bekräfta
  • 4. Bekräftelse

Intresseanmälan för SPA-resa till Pärnu

 

Välj resenärer för resa

Uppgifter om samtliga resande fylls i för flerdagarsresor. Skriv in namnen i den ordning ni önskar bo tillsammans. OBS! Kom ihåg att skriva in beställaren om han/hon medföljer på resan.Bekräfta dina uppgifter
Du har nu anmält ditt intresse för denna resa.

Denna bokning gäller först när du har erhållit en bekräftelse från oss på Centrala Buss Reseproffsen. En bekräftelse har skickats till din valda e-postadress.

Våra resor

Erbjudanden från oss


Bussresor ? Weekends och paketresor

Centrala Buss Reseproffsen i Jämtland och Härjedalen anordnar bussresor i form av wekeends och paketresor. Dessutom erbjuder vi bussresor i form av linjetrafik, färdtjänst, skolskjutsar, sjukresor, taxi och beställningstrafik.

Centrala Buss J/H AB

  • Gatuadress: Hamngatan 19
  • Postnr/Ort: 831 34, Östersund
  • Telefon: 063-10 84 20
  • E-post: info@centralabuss.com
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB 2012