Thank You For The Music”

Den 10 november gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding Tonhallen i Sundvall med ”Thank You For The Music”. Det är en hyllning till Björn och Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still….. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och om livet bakom kulisserna.Reseinformation

Datum


10-11 november 2019 – Fullbokad

Vid fullbokad resa kan du ändå fylla i formuläret så att du hamnar på vår väntelista om någon skulle avboka.

Söndag 10 november

Vi avreser kl.12.00 från busstorget i Östersund. Ca kl. 14.30 ankommer vi till Sundsvall och checkar där in på Quality Hotel Sundsvall som är centralt (ca 5 minuters promenad till Stora torget.) beläget på Esplanaden 29.

På eftermiddagen serveras en 3-rättersmeny i hotellets matsal.

Bussen kör oss till Tonhallen efter middagen.

Thank You For The Music konserten börjar kl. 19.30!!!!!

Ca 22.15 är konserten slut och då tar vår buss oss tillbaka till hotellet.

Måndag 11 november

Frukostbuffé serveras på hotellet.

På förmiddagen kommer vi att åka ut till Birsta för de som vill shoppa. Vill man hellre stanna kvar i Sundsvall City så går det alldeles utmärkt. Vid 14.30-tiden är det dags att åka hemåt igen. Bussen kör då förbi hotellet för att hämta upp de som valt att stanna kvar i stan.

Vi beräknas vara tillbaka i Östersund igen ca kl. 17.00-17.30.Pris per person:

2.125:-

Enkelrumstillägg: 250:-

I resan ingår: Bussresa
Middag, 3-rätters (Dryck ingår ej.)
En hotellnatt
Frukost
Evenemangsbiljett

Reseledare

Resevillkor

Läs våra resevillkor »

Intresseanmälan resa

Här kan du göra en intresseanmälan för denna resa. Fyll i och skicka formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och stämma av att alla uppgifter stämmer och sedan boka din resa åt dig.

  • 1. Resmål & beställare
  • 2. Resenärer
  • 3. Bekräfta
  • 4. Bekräftelse

Intresseanmälan för Thank You For The Music

 

Välj resenärer för resa

Uppgifter om samtliga resande fylls i för flerdagarsresor. Skriv in namnen i den ordning ni önskar bo tillsammans. OBS! Kom ihåg att skriva in beställaren om han/hon medföljer på resan.Bekräfta dina uppgifter
Du har nu anmält ditt intresse för denna resa.

Denna bokning gäller först när du har erhållit en bekräftelse från oss på Centrala Buss Reseproffsen. En bekräftelse har skickats till din valda e-postadress.

Våra resor

Erbjudanden från oss


Bussresor – Weekends och paketresor

Centrala Buss Reseproffsen i Jämtland och Härjedalen anordnar bussresor i form av wekeends och paketresor. Dessutom erbjuder vi bussresor i form av linjetrafik, färdtjänst, skolskjutsar, sjukresor, taxi och beställningstrafik.

Centrala Buss J/H AB

  • Gatuadress: Hamngatan 19
  • Postnr/Ort: 831 34, Östersund
  • Telefon: 063-10 84 20
  • E-post: info@centralabuss.com
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB 2012