Häxorna i Eastwick

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. Nu har den prisade musicalen uppdaterats och kommer i sin nya version ha premiär i Stockholm den 19 september 2019. Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Dallyl Van Horne-mannen som dyker upp när tre väninnor uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg) Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden…..? Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi.

Reseinformation

Datum


25-27 oktober & 22-24 november 2019

Vid fullbokad resa kan du ändå fylla i formuläret så att du hamnar på vår väntelista om någon skulle avboka.

FREDAG

Färden avgår från Östersunds busstorg kl. 07.00 mot Stockholm. Under dagen gör vi stopp för fika och lunch. Ankomsten till Stockholm är beräknad till ca kl. 16.00. Vi checkar in på Scandic Hotel Klara på Slöjdgatan. Mer centralt kan du knappast inte bo. Vår vackra huvudstad har mycket att erbjuda alla årstider teater, konst, museer, nöjen och shopping. Här finns något för alla!

 

LÖRDAG

Vi äter en god frukostbuffé och sedan har Du hela dagen på dig att uppleva Stockholm.

Föreställningen på Cirkus börjar kl. 19.30 Vi har platser på läktare rad 5-7. Bussen kör oss till Cirkus och därifrån efter föreställningens slut.

 

SÖNDAG

Efter ännu en härlig frukostbuffé är det dags att ta farväl av vår huvudstad för denna gång.

Kl. 10.30 åker vi norrut igen. Med uppehåll för både kaffe och middag är vi åter i Östersund vid 19-tiden.Pris per person:

3.695:-

Enkelrumstillägg: 1.050:-
Avbeställningsskydd (frivilligt): 50:-

Detta ingår i resan:

Bussresa
Två hotellnätter i dubbelrum
Två frukostar
Evenemangsbiljett
Reseledare

Resevillkor

Läs våra resevillkor »

Intresseanmälan resa

Här kan du göra en intresseanmälan för denna resa. Fyll i och skicka formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och stämma av att alla uppgifter stämmer och sedan boka din resa åt dig.

  • 1. Resmål & beställare
  • 2. Resenärer
  • 3. Bekräfta
  • 4. Bekräftelse

Intresseanmälan för Häxorna i Eastwick

 

Välj resenärer för resa

Uppgifter om samtliga resande fylls i för flerdagarsresor. Skriv in namnen i den ordning ni önskar bo tillsammans. OBS! Kom ihåg att skriva in beställaren om han/hon medföljer på resan.Bekräfta dina uppgifter
Du har nu anmält ditt intresse för denna resa.

Denna bokning gäller först när du har erhållit en bekräftelse från oss på Centrala Buss Reseproffsen. En bekräftelse har skickats till din valda e-postadress.

Våra resor

Erbjudanden från oss


Bussresor – Weekends och paketresor

Centrala Buss Reseproffsen i Jämtland och Härjedalen anordnar bussresor i form av wekeends och paketresor. Dessutom erbjuder vi bussresor i form av linjetrafik, färdtjänst, skolskjutsar, sjukresor, taxi och beställningstrafik.

Centrala Buss J/H AB

  • Gatuadress: Hamngatan 19
  • Postnr/Ort: 831 34, Östersund
  • Telefon: 063-10 84 20
  • E-post: info@centralabuss.com
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB 2012